Συνεργασία με το αναπτυξιακό κέντρο «Κιναίσθηση»

Συνεργασία με το αναπτυξιακό κέντρο «Κιναίσθηση»

xamogela-sinergasia-kinaisthisi

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί έχουμε να σας ανακοινώσουμε ότι στα πλαίσια του Καλοκαιρινού Προγράμματος, "Χαμόγελα" και "Κιναίσθηση" ενώνουμε τις δυνάμεις μας!

Για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα για παιδιά και εφήβους με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες!

Μουσικοκινητικά παιχνίδια, χειροτεχνίες, επιτραπέζια παιχνίδια, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, ζαχαροπλαστική στο χώρο του ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου ‘’Κιναίσθηση’’, αλλά και αθλητικές δραστηριότητες στη θάλασσα είναι κάποιες από τις πολλές ομαδικές δραστηριότητές μας!

footer-kalokairino-programma-xamogela

Τι είναι τα "Χαμόγελα":

Εμείς! Τα «Χαμόγελα», ένα σύνολο δράσεων και υπηρεσιών που προσφέρει η ειδική παιδαγωγός Βάσια Λιανού. (MA in Special Educational Needs, University of Leeds). Μάθετε περισσότερα για εμάς εδώ...

 

Τι είναι η Κιναίσθηση;

Η Κιναίθηση είναι ένα αναπτυξιακό κέντρο με έδρα την Νέα Σμύρνη που προσφέρει υπηρεσίες Αντιμετώπισης Δυσκολιών Ανάπτυξης, Επικοινωνίας, Κίνησης & Μάθησης σε Α.μ.ε.Α.

 

Πότε ξεκινά η συνεργασία;

Θα ξεκινήσει τον Ιούνιο στα πλαίσια του καλοκαιρινού μας προγράμματος και θα διαρκέσει πολύ καιρό, μιας και ετοιμάζουμε πολλά πραγματάκια και για τον χειμώνα!

 

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα ή να δηλώσετε συμμετοχή στο Καλοκαιρινό μας πρόγραμμα απλά πατήστε εδώ.