Εγκαινιάζουμε τα Μουσικά Εργαστήρια!

Εγκαινιάζουμε τα Μουσικά Εργαστήρια!

Τα Χαμόγελα σας προσκαλούν σε ένα μουσικό εργαστήριο για παιδιά και νέους για να γνωρίσουμε τα δημιουργικά οφέλη της μουσικής! Μέσα από το ρυθμό, τα μουσικά όργανα, τον αυτοσχεδιασμό, το τραγούδι και διάφορες άλλες δραστηριότητες μαθαίνουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, ανακαλύπτουμε το περιβάλλον γύρω μας και γινόμαστε μέρος του.

 

“Εγκαινιάζουμε, με αυτόν τον τρόπο, τις ομάδες μουσικής δημιουργίας και παρέμβασης που θα μας κάνουν συντροφιά τόσο στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, όσο και στα εξωτερικά προγράμματα του Σαββατοκύριακου από Σεπτέμβρη έως Μάιο. Ελάτε να παίξετε και να δημιουργήσετε μαζί μας!

mousika-ergastiria-2-blog-page1

mousika-ergastiria-2-blog-page2

Μεταξύ άλλων, ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, αναπτύσσουμε κοινωνικές και άλλες δεξιότητες, εκφραζόμαστε, γινόμαστε ομάδα, συνεργαζόμαστε, αναπτύσσουμε τα θετικά συναισθήματα και μαθαίνουμε να επεξεργαζόμαστε τα αρνητικά.

*Τις ομάδες θα συντονίζει η Ευφροσύνη Πάτρα. (MA Μουσικοθεραπείας – Μουσικοπαιδαγωγός)

 

 

Τι είναι τα "Χαμόγελα"

Τα Χαμόγελα είναι ένα σύνολο δράσεων και υπηρεσιών που προσφέρει η ειδική παιδαγωγός Βάσια Λιανού, με ειδική εστίαση στην ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών. Διαβάστε περισσότερα εδώ...

vasia-lianou-small

Η Βάσια Λιανού είναι ειδική παιδαγωγός (MA in Special Educational Needs, University of Leeds) με 8 χρόνια εμπειρίας. Έχει στο ενεργητικό της πάνω από 3000 ώρες θεραπευτικών συνεδριών και έχει διοργανώσει περισσότερα από 150 εξωτερικά προγράμματα για Α.μ.ε.Α. μέχρι σήμερα.

efrosini-patra-xamogela

Η Ευφροσύνη Πάτρα (MA Μουσικοθεραπείας – Μουσικοπαιδαγωγός) είναι μέλος ΕΣΠΕΜ (Ελληνικός Σύλλογος Πτυχιούχων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών). Έχει εργαστεί με ενήλικες, παιδιά τυπικής ανάπτυξης, αλλά και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες σε ατομικά και ομαδικά προγράμματα.

Λεπτομέρειες Εργαστηρίου

ora-til-epikoinonias-mousika-ergastiria-2-xamogela